Om mit design

Unikt håndlavet brugskunst

Kun mit dyreste produkt matcher en stor og dyr buket blomster. Ellers har jeg fastsat prisen efter at den modsvarer prisen på hhv. en lille og mellem buket blomster. Men husk: Min brugskunst holder og glæder i længere tid.

Al beton er håndblandet og alle figurer (store som små) er ligeledes fremstillet i hånden. Derfor kan der forekomme mindre variationer, men dette gør jo netop figurerne unikke. Mange forme har jeg selv designet og fremstillet og andre er købt.

Hjerterne har jeg designet ud fra, at de skal kunne bruges ”fra vugge til grav”, og pynten kan afspejles derefter. Hvis du senere ønsker at udskifte pynten, kan du tilkøbe nyt. Med undtagelse af enkelte, har jeg selv designet alle hjerter og pynt.

Alt er malet i hånden med brug af op til 5 forskellige slags maling. Malingen er i høj kvalitet (mest kalkmaling) og er ugiftig.

Idegrundlag

Du vil som køber føle at du ”skiller sig ud fra mængden”.

Behovet for at glæde andre med noget, som både giver og modtager vil anse som ”unik”

Jeg bliver ved med at videreudvikle nyt tilbehør. Hold øje med det på min website/facebook.

Pynten kan udskiftes f.eks. efter livsbegivenhed eller årstid, og der kommer hele tiden nye pynteting til (hjerter, blomster, fugle mm.).

Mange forskellige udtryk på figurerne som kan udskiftes efter årstid. F.eks. nisser og juletræer op mod jul, harer til påske mm.

Figurerne kan kombineres med en lille klemme til et gavekort eller pengeseddel. Herefter kan klemmen fjernes og udskiftes med en anden pynteting. Det kan være gavekort som bruges i alle livets begivenheder, eller bare fordi . . . . . . 😊.

Spændende brugskunst som kan dække et praktisk behov. F.eks. en firkantet betonskål der kan bruges som ”holder” til de store middagsservietter På den måde kan du have servietter til udendørs brug uden servietterne flyver væk.

De varer jeg producerer er ”langtidsholdbare”. Dvs de bliver ikke ”umoderne”, rådner, bliver for gamle mm, da de er fremstillet af beton eller flydespartel.

Med venlig hilsen
Marie Carlsson