Unikt håndlavet brugskunst

blomst Kun mit dyreste produkt matcher prisen på en stor buket blomster. Prisen har jeg fastsat svarende til en ”lille” eller ”mellem” buket blomster. Men husk: Min brugskunst holder og glæder i længere tid.
blomst Al beton er håndblandet og alle figurer (store som små) er ligeledes fremstillet i hånden. Derfor vil der forekomme små variationer som gør hver figur unik. Mange forme har jeg selv designet og fremstillet og andre er købt.
blomst Alt er malet i hånden med brug af op til 5 forskellige slags maling pr figur/brugskunst. Malingen er i høj kvalitet (mest kalkmaling) og købt lokalt hos ”Nostalgi på landet”

Idegrundlag

blomst Du vil som køber føle at du ”skiller sig ud fra mængden”.
blomst Glæd dig selv og andre med noget, som både giver og modtager vil anse som ”unik”
blomst De varer jeg producerer er ”langtidsholdbare”. De bliver ikke ”umoderne”, rådner, bliver for gamle mm, da de er fremstillet af beton eller flydespartel.
blomst Figurerne kan kombineres med en lille klemme til et gavekort eller pengeseddel. Herefter kan klemmen fjernes og udskiftes med en anden pynteting. Det kan være gavekort som bruges i alle livets begivenheder, eller bare fordi . . . . . . .