Persondataloven

Når du handler hos Fru Carlssons Design, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og E-mail adresse, info om navn på Facebook/Instagram, hvis der kommunikeres over disse.

Formålet med registreringen af dine personoplysninger er at vi kan levere varen til dig. Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre hos Fru Carlssons Design. Fru Carlssons Design sikrer at du er informeret om hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Alle data behandles iht. Persondataloven.

Personoplysningerne registreres hos Fru Carlssons Design opbevares i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår hvor handlen er gennemført, hvorefter alle oplysningerne slettes. Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10.

Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk, derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor Fru Carlssons Design forbeholder retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinjer for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens $58, stk.1.

Hvem har adgang

Indehaveren af Fru Carlssons Design har adgang til de oplysninger der registreres om dig på Websitet. Disse informationer videregives ikke til tredjemand, medmindre dette sker i forbindelse med regnskabsassistance, en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. - Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Indsigelse & indsigt

Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne ligesom du også har ret til indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om/på dig på website. Hvis data er urigtige eller vildledende har du ret til at kræve disse berigtiget slettet eller blokeret ifølge persondataloven. Henvendelse hermed skal rettes til Fru Carlssons Design via e-mail design@carlssons.dk

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider.

Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies, og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies:

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies:

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:

CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link.

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.