Bestilling af varer hos Fru Carlssons Design

 

Fru Carlssons design, har åbent i salgsboden 24/7, så der er altid mulighed for at handle fysisk på adressen: Lundsgårdsvej 2, 5200 Odense V (Ligger overfor Lidl i Bolbro)

Der er altid brugskunst og figurer i salgsskabet som kan købes med det samme, hvorimod varer som købes som ”Click and Collect” er bestillingsvarer som behandles så hurtigt som muligt,
efter at ordren er indgået. (Med forbehold for ferieafholdelse)

Hvis der er tale om bestillingsvarer, betales disse ved bestilling.

Når du bestiller varer, indtaster du dine data, og når varen er klar, får du et ordrenummer som du kan finde i salgsskabet til fri afhentning.

Du kan betale på følgende måder:

 • Bankoverførsel via netbank: Bankkonto: Danske Bank / Kontonummer: 3409 – 13277338
 • Kontant i den hvide postkasse ved siden af salgsskabet
 • Mobilepay (nummeret er oplyst på den hvide på den hvide postkasse ved salgsskabet. På denne måde betaler du først ved afhentning når du ser om du er tilfreds med varen.

Leveringstid

 • Leveringstiden kan være lidt forskellig. Nogle bestillinger kan afhentes med det samme og andre bestillinger kan være op til 5 dage. Jeg bestræber mig dog på, at leveringen
  kan afhentes samme dag eller dagen efter.
 • Hvis du har bestilt flere varer, forsøger jeg at samle hele ordren inden jeg gør den klar.
 • Hvis du har spørgsmål til leveringstiden, er du altid velkommen til at kontakte Fru Carlssons Design enten ved telefonisk/sms-kontakt på 50 45 35 01 eller via mail design@carlssons.dk.

Håndfremstillede produkter

 • Da alle figurer og brugskunst fremstilles i hånden og uden maskinkraft og efterfølgende males i hånden, kan den ordre du bestiller, afvige lidt fra billedet i varekataloget.
  Dette gælder ift. Størrelse, vægt, farve og udtryk. Det giver det unikke udtryk som håndskabt kunst har. Dette betragtes derfor som charmen ved at købe brugskunst som er fremstillet i hånden.
 • Hvis der er et ønske om specifikke modeller, farvevalg eller andet, er du velkommen til at kontakte mig. Så forsøger vi sammen at finde den løsning som passer til dit behov og ønsker.
 • Fru Carlssons Design tager forbehold for evt. fejl i vores angivne priser og forbeholder os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte eller udgåede varer.